Bliv Medlem

Har du lyst til at være med?

Du skal være velkommen – vi glæder os til at se dig!

Hvornår kan man blive medlem?
Hvis du aldrig har spillet et instrument før, skal du helst være mindst 8 år.  Du behøver ikke at kunne spille på et instrument i forvejen, det lærer du i garden.

I september og i januar starter vi nye hold, så hold øje med denne hjemmeside, hvor vi annoncerer datoerne for åbent hus. Ved åbent hus-arrangementet kan du få mere at vide om garden, og du kan blive meldt ind.

Hvis du ikke kan vente med at besøge os på et af de to åbent hus arrangementer, er du også velkommen til at kontakte gardens formand – Anja Stiil på telefon 2878 2807 eller på mail adressen kontakt@holbaekgarden.dk.  Kontakt Anja og lav en aftale om at besøge os en tirsdag, og få en snak med bestyrelsen, gardere og/eller lærere.

Hvad koster det?
For at blive medlem af Holbæk Garden, skal du meldes ind i Holbæk Garden, men derudover også meldes ind i  Holbæk Kulturskole.
Du skal betale et mindre beløb en gang årligt for at være medlem af Holbæk Garden, men derudover  betale alm. musikskole takst for at blive undervist af Holbæk Kulturskole, der leverer undervisningen til vores gardere.  Se mere på Holbæk Kulturskoles hjemmeside (Åbner i nyt vindue).

Fra begynder til rigtig dygtig på 2-3 år
Når du starter i Holbæk Garden, skal du lære at spille et instrument og lære at marchere. Der går typisk cirka 2-3 år, inden du får din uniform – men det afhænger selvfølgelig meget af, hvor tit du øver dig derhjemme. Det er instruktørerne og lærerne, der vurderer og beslutter, hvornår du er klar til at komme i uniform. 

Vi opdeler vores medlemmer i tre grupper:

Forskole: De første ca. 4 måneder
Grundskole: 1-3 år
Uniformeret: Du kan være med i garden, lige til du bliver 30 år!

Hvad nu hvis jeg allerede kan spille på et instrument?

Hvis du har lært at spille et af de instrumenter, som vi anvender i garden, inviterer vi dig til en snak med en af vores dygtige lærere og en af vores dirigenter. De vil så finde ud af, hvornår du kan indgå i et af vore to orkestre – Harmoniorkesteret eller Tambourkorpset.

Du vil typisk kunne indgå i undervisningen og efter en aftalt tid, det vil sige, når din lærer, dirigenten og marchtræneren mener, at du er klar, vil du komme i uniform.

Men aftal et besøg i vores lokaler en tirsdag mellem kl. 18.00 – 21.00, så finder vi ud af, hvordan vi kan få dig i gang.