Om Forældre- og Støtteforeningen
Om Forældre- og Støtteforeningen

Alle, der er interesseret  i Holbæk Garden kan optages som medlemmer. Foreningens medlemsskare består primært af forældre til nuværende gardere og grundskoleelever.  Dertil kommer flere tidligere gardere og andre, der af forskellige årsager ønsker at støtte Holbæk Garden.

Kontingent
Kontingentet gælder for ét års medlemskab og udgør min. kr. 100,-.
Beløbet kan overføres til foreningens konto i Sparekassen Sjælland, reg. 0521, konto 2004443,  med angivelse af navn og adresse.


Hvad laver foreningen
Forældre og støtteforeningen bidrager til Holbæk Gardens virke såvel økonomisk som i form af praktisk hjælp.
Foreningen har en række faste og tilbagevendende opgaver gennem året og dertil kommer løbende nye, større og mindre opgaver!

Bl.a. står foreningen for opsætning, båltænding, oprydning i Strandparken i forbindelse med sankthans og andre arrangementer i Strandparken. Desuden løses praktiske opgaver ifm. afvikling af øveweekend, hyggewekend, fødselsdagskoncert samt div. bootcamps.

Har du mulighed for at hjælpe med noget praktisk, f.eks. bagning af boller til fryseren, afkrydsning eller andet, er du velkommen til at kontakte én fra F&S bestyrelsen.

Formand:
Susanne Terp-Sørensen
Mobil: 2617 8665
Mail: fam.terp@live.dk

Vi er at finde på nævnte tlf. og mails samt i kælderen hver tirsdag i tidsrummet kl. 18.00-21.00 på adressen Søndre Skole, Gl. Ringstedvej 32E, 4300 Holbæk