Tilbagevendende arrangementer
HMA Koncerter


Holbæk Musikalske aftener gennemfører årligt 5 arrangementer, hvor Holbæk Garden deltager i de 4, kulminerende med Nytårskoncert først i januar måned og Promenadekoncerten sidst i februar.

Fastelavn

Vi har hvert år i snart mange år deltaget i fejringen af Fastelavn Barsebæk i Holbæk. Et rigtigt hyggeligt, men ofte koldt arrangement, vi ser frem til hvert år.

Øveweekend

Hvert år i marts måned afholdes Øveweekend. Her er der intensiv træning i alle gardens musikalske discipliner, herunder March og Tattootræning. Øveweekenden foregår typisk på en af kommunens skoler.

Andelslandsbyen Nyvang

Andelslandsbyen Nyvang åbner med marchparade gennem byen, med Holbæk Garden i spidsen. Efter garden kører flere af Nyvangs mangeartede køretøjer, og med en højtalervogn til sidst, på god gammel gøgler manér. Rigtigt dejlig forårs bebuder.

Fødselsdagskoncerten


Hvert år i sidst april måned afholdes den traditionsrige fødselsdagskoncert. Dagen starter med en marchtur i gennem Holbæk By, der både starter og slutter på Elværket i Holbæk. Efter marchturen serveres frokost, hvorefter der stilles op til eftermiddagskoncert. Under koncerten udnævnes Årets Garder, Årets leder, 2 fortjenstmedaljer uddeles og årets legat uddeles til en garder, der har udviklet sig særligt i det seneste år.

Holbæk Tattoo


Hvert andet år på samme år som der afholdes DM for Bygarder, inviterer Holbæk Garden alle danske garder m. fl. til tattoo og bymarch i Holbæk. Her deltager normalt 6-7 andre garder, Hjemmeværnets Eksercitshold med trommer og fløjter samt Holbæk Pipeband.

Sankt Hans Aften

Hvad er Sankt Hans aften uden musik. Her har Holbæk Garden igennem flere år deltaget på forskellig vis. Nyligt har vi optrådt med vores efterhånden kendte shows, hvilket publikum holder meget af.

LGFs DM/VM

Hvert andet år i ulige år, afholder Landsgardeforeningen DM (i 2015 også VM) for bygarder

Her plejer Holbæk Garden at opnå gode placeringer.

Hyggeweekend

Årets store interne arrangement er uden tvivl hyggeweekenden, der stort set blot går ud på socialt samvær. Arrangementet starter lørdag med underholdning i byen og salg af skrabelodder, hvorefter vi samles og hygger os med mange forskellige gøremål. Ideen med weekenden er blandt andet at lære vores nye gardere og grundskoleelever at kende, og vise at garden er andet end hård træning.

Yderligere information

Se nærmere om de enkelte arrangementer i dette websites kalender, nyheder eller i oversigten til højre. 

Aktiviteter
28
May
Nyvangs 30 års fødselsdag
Fanekorpset, Orkester og Tambourkorps
9:40 - 10:30
Nyvang
04
Jun
Touren i Sportsbyen
Bestyrelse, Fanekorpset, Forskole, Grundskole, Gå med ledere, Orkester og Tambourkorps
12:30 - 16:00
Sportsbyen
10
Jun
Åbning af Skvulp
Bestyrelse, Fanekorpset, Forskole, Grundskole, Orkester og Tambourkorps
15:10 - 16:15
Havnen
11
Jun
AFLYST AFLYST: Spil på Filmtorvet, store scene
Forskole, Grundskole, Orkester og Tambourkorps
Hele dagen
Udestår
18
Jun
Holbæk Garden i Tivoli
Bestyrelse, Fanekorpset, Orkester og Tambourkorps
8:00 - 19:00
Tivoli, København