Velkomst

Velkomst

Holbæk Garden er Danmarks bedste bygarder. Vi er kendt for vores glade spillestil og lyst til at spille ved enhver lejlighed.

Vi kan levere rigtig god underholdning, hvad enten det drejer sig om et fuldblods tattoo, vores eminente trommekorps, et tambourkorps, et orkester eller en mindre gruppe orkestermedlemmer.

Holbæk Garden har som mål konstant at forny sig og følge med tiden. Det kommer blandt andet til udtryk ved, at vi tilfører den traditionelle march og koncert mere showprægede elementer. Vores nye shows, streetshow og tattoo er de tydeligste eksempler på det.

Musik og bevægelse er omdrejningspunktet, men fællesskab og personlig udvikling er altid i fokus. Det betyder, at garderne konstant “vokser” som mennesker og musikere og ikke mindst, at de står sammen og danner stærke venskaber på tværs af køn og alder.

På de øvrige sider kan du læse mere om Holbæk Garden, hvad vi optræder med, og hvordan vi har klaret os nationalt og internationalt de seneste år. Du kan også blive klogere på, hvordan du booker os til netop dit arrangement.

God læselyst!